Levering/Afhentning

Biler til hele Danmark 

Internettet har gjort Danmark mindere, og dermed vores markedsplads større.

Aldrig har det været nemmere for dig at finde din drømmebil Vi sælger biler til hele Danmark faktisk har vi aldrig solgt så mange biler til hele Danmark som nu, Vi har lavet en række services som gør det nemt for dig - Uanset om du køber din bil Online eller i vores forretninger i Hjørring & Frederikshavn, så finder vi den bedste løsning.

  

Tog service.

Skal vi ikke have en bil i bytte er det nemt og billigt at tage toget til Hjørring eller Frederikshavn. Læn jer tilbage, nyd turen. Vi afhenter jer på banegården og på kort tid er i på vej hjem i jeres nye drømmebil.

Denne service er naturligvis gratis.

Fly service.

Hjørring & Frederikshavn ligger kun ca 30min fra Aalborg lufthavn. Så skal det gå ekstra stærkt, tag flyet til Aalborg, så henter vi jer i lufthavnen. Alt i skal gøre er at nyde turen og i er snart på vej hjem i jeres nye drømmebil.

Denne service er naturligvis gratis.

Direkte til døren.

Er du ude efter den helt nemme løsning? Vil du spare alt besværet, undgå fridage for afhentning af bilen, så kan vi klare det uden problemer. Vi levere bilen på din Hjemmeadresse eller arbejdsplads, endda tage din byttebil med retur.

Forhør for pris, det er billigere end du tror.