Leasing info

Tekst om leasing

Har du overvejet at lease?

Der kan være store fordele, for dig som bilkøber, ved at lease din nye bil. Dog kan der være nogle ting man skal være opmærksom på, for ikke at komme til at betale for meget. Få overblikket her.

Lav førstegangsydelse: – Hvis du fremover vælger leasing kontra køb kommer du hurtigt billigt på gaden i en ny bil. Vi kører med super lave førstegangsydelser. Fra 5.000 kr. Modsat køb med evt. finansiering, hedder det min. 20 % af bilen pris.

Intet værditab: – Når din leasingaftale løber ud, skal du ikke bekymre dig om bilens værditab. Når du har valgt Rørbæk Leasing, er det os, der står som ejer af bilen. Du har blot været lejer af den. Derfor er værditabet heller ikke din hovedpine. Det er en væsentlig fordel.

Slut med ubehagelige overraskelser: – Det er ganske let at overskue budgettet. Du ved nemlig på forhånd, at du ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser. Udgifter til service evt. reparationer er inkl i leasingaftalen. Det eneste, du skal tage højde for i dit budget, er dine udgifter til brændstof, den grønne ejerafgift, forsikring og eventuelle udgifter i forbindelse med ekstra dæk. Slut med dyre regninger på service og reparationer.

Ny bil igen og igen: – hver gang – Du kører altid i en ny bil, når du vælger Privatleasing. For når aftalen udløber, typisk efter to eller tre år, kan du blot lave en ny aftale. En ny aftale hos Rørbæk Leasing, betyder en spritny bil til dig igen. Så hvis du nyder fornemmelsen af ny bil, giver leasing dig en unik mulighed for at opleve den ofte.

Ingen uforudsete udgifter – økonomisk tryghed.

Dette skal du være opmærksom på:

Kend dit kørselsforhold: – 2 kr. pr. overkørt km kan blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke kender dit kørselsmønster.

Pas på din bil: – Ved endt leasing forløb vil du blive faktureret for evt. skader, buler ridser der ikke kan poleres væk. Pletter og huller på Interiør der ikke kan renses væk, vil du også blive faktureret for