Information om leasing

Tekst om leasing

Har du overvejet leasing af biler?

Der kan være store fordele, for dig som bilkøber, ved at lease din næste bil. 
De biler vi annoncerer her på siden, er som typisk opgivet med en pris på 15.000 km. årlig kørsel. Det kan sagtens lade sig gøre at lave en aftale med FLERE kilometer. 

Rørbæk Leasing A/S er din professionelle leasingpartner i hele Danmark.

Privatleasing

Ved privatleasing igennem Rørbæk Leasing A/S, kan du finde mange forskellige typer biler i alle klasser. Løbetiden på privat leasing strækker sig fra 12-36 måneder og bilerne har oftest en lav førstegangs ydelse. 

Privatleasing hos Rørbæk Leasing A/S, indeholder altid serviceaftale i hele perioden og der er INGEN restværdi for dig som leasingtager. Rørbæk Leasing A/S indestår for restværdien.

Ved endt leasingperiode afleveres bilen hos FDM der gennemgår bilen, ligesom den leasingkontrakt der anvendes hos Rørbæk Leasing A/S er FDM's godkendte privat leasingkontrakt. 

Erhvervsleasing

Ønsker du at lease en bil igennem din eller din arbejdsgivers virksomheden står Rørbæk Leasing A/S klar med en række forskellige biler til attraktive beskatningsgrundlag og vilkår der gør det interessant for virksomheden og dig. Prisene der er oplyst i vores erhvervs leasingtilbud er altid ekskl. moms og restværdien er ekskl. moms og registreringsafgift.

Flexleasing

Har du fundet drømmebilen men synes priserne med den danske registreringsafgift er alt for høje, så bør du overveje flex leasing igennem Rørbæk Leasing, hvor registreringsafgiften deles op i mindre bider i den perioden som leasingaftalen løber på. Der kan vælges fra 6-36 Måneder.
Efter den valgte leasingperioden kan bilen købes til en restværdi ekskl. moms og registreringsafgift af en tredje part.
Ved flex leasing behøver du ikke vælge en bil fra os. Du kan sagtens selv komme med en bil, hvor vi laver flex leasingaftalen for dig. 

Ny bil igen og igen

Ved leasing er der løbetider fra 6-36 måneder, hvilket betyder du kan skifte bil ofte, uden kedelige restværdier eller høje udbetalinger.

Ingen uforudsete udgifter – økonomisk tryghed.

Dette skal du være opmærksom på:

Kend dit kørselsforhold: – Satsen for overkørte kilometer ved privat leasing er 1,5 kr. pr. km. og 0,13 kr. pr. underkørte kilometer. 

Pas på din bil: – Ved endt leasing forløb vil FDM gennemgå for evt. skader, buler ridser der ikke kan poleres væk samt pletter og huller på Interiør der ikke kan renses væk. (Gælder kun ved privat leasing, hvor Rørbæk Leasing A/S indestår for restværdi)
Mange forsikringsselskaber tilbyder en forsikring der dækker de småskader en bil måtte få i leasingperioden, for et mindre beløb.