Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Erhvervsleasing

Hos Rørbæk Biler tilbyder vi erhvervsleasing i hele Danmark. Vi har base i Nordjylland, men vi kan altid levere. Med en leasingaftale fra Rørbæk Biler får du en lang række fordele. Du får tryghed i økonomien, da du ikke skal betale nogen uforudsete udgifter. Derudover kan du også slippe bekymringer om værditab, videresalg og at din bil skulle blive forældet. Det klarer vi nemlig, og du kan altid skifte din bil, så du kører i de nyeste modeller.

Vi tilbyder leasing i Nordjylland og resten af Danmark i en lang række af forskellige, fleksible leasingaftaler. Kontakt os, så finder vi den aftale, der passer dig bedst.

 

Erhvervsleasing til alle erhverv

Vi tilbyder skræddersyede leasingløsninger til både små og store virksomheder, tilpasset jeres specifikke behov. Uanset om du er sælger, håndværker eller har en anden profession, og om du kører mange kilometer selv eller har ansatte, der bruger bilen meget, står vi klar til at finde den optimale leasingaftale for jer. På denne side kan du få et overblik over vores forskellige erhvervsleasingmuligheder og de fordele, der følger med at lease en firmabil

Operationel eller finansiel erhvervsleasing

Hos Rørbæk Biler tilbyder vi et bredt udvalg af leasingtyper, så vi kan give jer den løsning som I har brug for. Vælg mellem operationel og finansiel leasing eller splitleasing.

Med en operationel leasingaftale slipper du for bekymringer om værkstedsbesøg og uforudsete udgifter. Du kender dine faste månedlige omkostninger og kan udskifte bilen ved leasingperiodens afslutning. Finansiel leasing giver dig ansvaret for bilens værkstedsbesøg og restværdi ved periodens udløb. Splitleasing gør det muligt at anvende leasingbilen både til erhverv og privat brug.

Rørbæk Biler er specialiseret i erhvervsleasing, især inden for operationel leasing. Vores leasingbiler består af let brugte biler, som alle er nøje udvalgt. Vi tilbyder en komplet servicepakke inklusive reparation, vedligeholdelse, dækskifte mellem vinter og sommer, vejhjælp og eventuelt en lånebil, alt sammen med fuld budgetsikkerhed for virksomheden. Dette sikrer, at I altid kører i en velholdt, nyere bil.

Fleksibel erhvervsleasing

Hos Rørbæk biler kombinerer vi mange års erfaring med unikke kompetencer, en høj kundetilfredshed og en sund økonomisk stabilitet. Vi imødekommer behovene hos erhvervskunder, der søger fleksibilitet og pålidelighed og som fokuserer på omkostningseffektivitet. Vores erhvervskunder får adgang til høj service. Virksomheder vælger os for vores konkurrencedygtige priser, stærke servicekoncept, fleksibilitet og pålidelighed.

Erhvervsleasing – styrker virksomheden

Ved at lease virksomhedens næste firmabil, frigøres kapital og administrations omkostninger. Ønsker I ikke at virksomhedens likviditet er bundet, så er erhvervsløsning en oplagt mulighed. Dette samtidig med at Jeres vognpark altid er af nyere dato. Der kræves ingen store investeringer for at komme i gang med erhvervsleasing. 

Erhvervsleasing gør det nemmere at få et klart overblik over alle omkostninger til firmaets biler. Med en leasingkontrakt kan du på forhånd se alle udgifterne forbundet med leasing, hvilket gør det muligt at budgettere præcist og overskueligt. Udgifterne samles i faste månedlige ydelser, så virksomheden undgår uforudsete udgifter.

Dette skaber tryghed for alle i firmaet, da du ikke skal bekymre dig om pludselige regninger for vedligeholdelse eller reparation af bilerne.

Attraktive skattefordele ved leasing af firmabil

Erhvervsleasing tilbyder betydelige skattefordele sammenlignet med traditionelt bilkøb. Leasingydelsen for erhvervsleasing er fuldt fradragsberettiget, forudsat at bilen bruges udelukkende til erhvervsmæssige formål. Ved privat brug af firmabilen beskattes du af fri bil, hvor leasing af en brugt bil kan være særligt fordelagtigt. For biler over tre år beregnes beskatningen ud fra handelsværdien i stedet for nyprisen, hvilket også kan medføre betydelige besparelser.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.