Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Ledelse

Daniel Roerbaek

Daniel
Rørbæk

Autoforhandler

Søren
Rørbæk

Autoforhandler

Find din kommende nye bil

Bankoplysninger:
Spar Nord
Reg: 9001 Konto: 1405747452

Bankoplysninger:
Spar Nord
Reg: 9001 Konto: 4565402957

Bankoplysninger:
Spar Nord
Reg: 9001 Konto: 1400338880

Om Rørbæk Biler

Levering &
Afhentning af bil

Find vej til bilhus og værksted

Kontakt din lokale bilforhandler i Nordjylland

Hos Rørbæk Biler har vi siden 1992 været nordjydernes foretrukne Hyundai forhandler. 

Vi tilbyder autoværksted og bilhandel i både Aalborg (Nørresundby), Hjørring og Frederikshavn og har altid kunden i centrum. Gennem veluddannede, kvalitetsbevidste og sociale medarbejdere prioriterer vi altid at kunne yde den bedst tænkelige service.

For at gøre det så nemt og overskueligt for dig som overhovedet muligt, har vi samlet alle vores kontaktinformationer på denne side. Er du alligevel i tvivl, er du altid hjerteligt velkommen til at give os et kald eller skriv på et af vores telefonnumre eller mails, og så skal vi nok sætte dig i kontakt med rette vedkommende. 

Aalborg (Nørresundby)

Lokation: Amalienborgvej 29, 9400 Nørresundby
Tlf.: +45 98 19 22 11
Mail: Nrs@roerbaekbiler.dk

Hjørring

Lokation: Vandværksvej 8, 9800 Hjørring
Tlf.: +45 98 90 16 20
Mail: Hj@roerbaekbiler.dk

Frederikshavn

Lokation: Gl. Skagensvej 109, 9900 Frederikshavn
Tlf.: +45 98 43 54 20
Mail: Frh@roerbaekbiler.dk

Kontakt værksted

Skal du have fat i et lokalt værksted hos en af vores afdelinger, kan du kontakte os her. Ligeledes kan du kontakte de forskellige afdelinger direkte. Herudover kan du også booke en tid gennem hjemmesiden. Det kan du lige her:

Vi har afdeling i:

Aalborg (Nørresundby)

Hjørring

Frederikshavn 

Book en serviceaftale

Hos Rørbæk Biler er vi stolte af, at vi har en Hyundai Master Advisor, som sågar er kåret som en af Danmarks bedste service rådgivere i 2014 og 2015. Du kan derfor trygt og med ro i maven lave en serviceaftale hos Rørbæk Biler enten i Nørresundby ved Aalborg, Hjørring eller Frederikshavn. 

Med en serviceaftale hos Rørbæk Biler er du fri for at tænke på spontane værkstedsregninger og uforudsete udgifter, da du ikke får en regning med hjem, når den har været til service. I stedet betaler du blot et mindre månedligt beløb hver måned, som er fast gennem hele perioden. Det vil sige at uanset hvor meget der skal laves til dit serviceeftersyn. Så selvom uheldet skulle være ude og bremserne skal skiftes, er du garanteret ikke at skulle have flere penge op af lommen. 

Skadecenter

Er uheldet ude og du har fået en skade på din bil, en bule eller lignende, så kan vi selvfølgelig hos Rørbæk Biler hjælpe dig med det på vores skadecenter. 

Vi har et professionelt pladeværksted hos alle vores afdelinger, så du er fri for at tænke på at bilen ikke forbliver original. Bilen bliver nemlig lavet efter alle fabrikantens regler. 

Derudover har vi også samarbejdsaftaler med alle forsikringsselskaber, hvorfor du er sikker plat kunne få en hurtig og sikker skadesbehandling. 

Husk at du selv vælger, hvilket værksted du ønsker din bil skal laves på.

Online booking

Vi mener at det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor har vores online booking åbent 24 timer i døgnet hele ugen. Er du presset på tid, kan du nemt og hurtigt springe køen på telefonen over og booke en tid til eftersyn af din bil her.

Indtast blot dine informationer og find den tid, som der passer dig bedst. Herefter skal vi nok stå klar til at tage os godt af din bil. 

Har du generelle spørgsmål? … som f.eks.: 

– Hvilken bil skal jeg vælge?

– Hvilken bil kører længst på literen?

– Hvilken bil er bedst at købe brugt?

– Hvilken bil passer til mig?

– Hvad kan jeg få for min bil?

Generelle spørgsmål som “hvad bil skal jeg vælge?” Besvarer vi også meget gerne, hvorfor du altid er velkommen til at ringe eller skrive og høre os ad.

I alle vores bilforhandler-afdelinger kan vi svare på alle de spørgsmål du skulle have om dit nye bilkøb, bilbyt eller leasing af bil.

Du kan også finde alle vores nye og brugte biler herunder:

Nye biler

Brugte biler

Erhvervsbiler

Leasing af bil

Kontakt Hyundai afdeling

Har du behov for et Hyundai værksted eller en Hyundai afdeling, så har vi værksted i hele Nordjylland. Du kan derfor finde os på hele tre lokationer, hvorfor du er fri for at skulle køre langt efter en autoriseret Hyundai værksted og/eller afdeling. 

Alle vores mekanikere er uddannet Hyundai Certified Technician, hvorfor du trygt kan bringe din bil til et af vores værksteder. Ligeledes er du også fri for ubehagelige overraskelser på din bil, da vi aldrig vil lave noget uden af spørge dig til råds først. Vi mener nemlig at service og reparation af biler i høj grad handler om gensidig tillid. 

Du kan finde informationer om alle vores afdelinger ved at klikke lige her.

Skal du i stedet have fat i Hyundais hovedkontor, kan du klikke her.

Kontakt os

Vi håber at ovenstående har givet et godt indblik i hvem og hvor du kan henvende dig, hvis du skulle have brug for hjælp. Fandt du ikke hvad du ønskede, er du selvfølgelig altid hjerteligt velkommen til at ringe og spørge os. Vores personale er nemlig altid i stand til at kunne rådgive dig og svare på alle spørgsmål omkring Hyundai, nye biler, brugte biler, serviceaftaler, leasing af bil og reparation af bil. 

Har du blot lyst til en uforpligtende kop kaffe og en snak om biler, så bistår vi også altid gerne det!

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.