Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Book tid til værksted

Vores Servicerådgiver er uddannet Hyundai Master Advisor, hvilket er den højeste Hyundai Service Rådgiver uddannelse. Derudover er han kåret af Hyundai DK som Danmarks 3. bedste Service Rådgiver i 2014 og 2015. 

Serviceaftale

Vi tilbyder en af Danmarks billigste serviceaftaler og sikrer dig at din bil altid er godt kørende. Med en af vores serviceaftaler kan du nemt og overskueligt danne dig et billede af dit bilbudget helt uden bekymringer.

Hyundai værksted i hele Nordjylland

Vi mener det er vigtigt, at du føler dig velkommen hos os – uanset hvornår du kommer. Service og reparation af biler handler i høj grad om tillid, derfor er du, hos os, aldrig i tvivl om, hvad der er gjort ved din bil, og skulle der opstå en “ubehagelig” overraskelse på din bil, gør vi ikke noget uden først at spørge dig. Fagligheden skal være i top, derfor er alle vores mekanikere uddannet Hyundai Certified Technician.

Vores servicerådgiver er uddannet Hyundai Master Advisor, hvilket er den højeste Hyundai service rådgiver uddannelse. Derudover er han kåret af Hyundai DK som Danmarks 3. bedste Service Rådgiver i 2014 og 2015. 

Værkstedernes åbningstider

Find vej til bilhus og værksted

Automekaniker og værksted i Nordjylland

Har du brug for et autoværksted og automekaniker i Aalborg, Nørresundby, Hjørring eller Frederikshavn? Hos Rørbæk Biler er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen uanset, hvornår du har brug hjælp med din bil. Vi tilbyder både service og reparation af biler og har autoværksted ved alle vores afdelinger.

Vores automekanikere er alle specialiseret i Hyundai, men kan hjælpe dig med alle mærker, hvis du får brug for det. Hos os, ved Rørbæk Biler, prioriterer vi gensidig tillid, når vi servicerer og reparere biler, hvorfor vi altid oplyser dig om en eventuel skade før vi udbedrer den. Fagligheden skal selvfølgelig være den bedste i klassen, og derfor er alle vores automekanikere også veluddannede, så vi sikrer dig en god oplevelse. 

Problemer med bilen?

Størstedelen har oplevet, at bilen ikke vil starte mandag morgen. Derfor har vi lavet en lille række med hjælp til bilen i vores FAQ, som du kan læse lige her.

Fungerer vores råd til dine bilproblemer ikke, så kan du ringe til nærmeste autoværksted ved at klikke lige her. Vi er bosat i Nordjylland og tilbyder derfor automekanikere i Nørresundby ved Aalborg, autoværksted i Hjørring og i Frederikshavn. 

Har du i stedet været ude for et stenslag i ruden og behøver et rudeskift i bilen, så er du altid velkommen til at ringe og/eller skrive til os. Så vil vi hjerteligt gerne hjælpe dig videre og komme med et stenslags pris. Oplever du andre tegn på ødelagt kobling, ødelagt gearkasse, motorstop eller lignende, så kan du ligeledes ringe og bestille en tid hos os. Så sørger vi for varm kaffe på kanden, når vores autoværksted tjekker din bil. 

Autoriseret Hyundai værksted i Nordjylland

Har du brug for et autoriseret Hyundai værksted i Nordjylland, så er alle vores automekanikere hos Rørbæk Biler, Hyundai Certified Technician. Alle vores bilværksteder har din velvære og det bedste service for din bil i højsæde, hvorfor vi kontinuerligt holder os opdateret på nye bilmodeller og har veluddannede mekanikere til rådighed. Ønsker du et serviceeftersyn, undervognsbehandling eller reparation af bilen, så vil vi altid gerne hjælpe dig. 

Bestil tid lige her

Autoriseret værksted

Hos Rørbæk Biler råder vi over autoriseret autoværksted i størstedelen af Nordjylland. Vi er derfor sjældent langt fra dit lokalområde og med vores automekanikere i Nørresundby ved Aalborg, Hjørring og Frederikshavn, står vi derfor altid til din rådighed, hvis du skulle have brug for et autoværksted ikke langt fra Aalborg. Vores automekanikere er selvfølgelig professionelle, hvorfor din bil altid vil blive lavet efter fabrikantens retningslinjer, så din bil forbliver original. 

Bilværksted i Nørresundby ved Aalborg, Hjørring og Frederikshavn

Har du fået en skade på din bil, så råder vi hos Rørbæk Biler også over et skadecenter, hvorfor vi kan hjælpe dig med at rette en bule ud med efterfølgende maling. Vi har et professionelt pladeværksted og har altid fastholdelsen af din bils værdi i højsæde, da vi mener at det skaber sikkerhed for begge parter. 

Vi har desuden flere samarbejdsaftaler med flere forsikringsselskaber, hvorfor vi altid hurtigt kan behjælpelig din skadesbehandling.

Du kan læse mere og booke tid ved vores skadecenter og autoværksted lige her. 

Billig serviceaftale

Hos Rørbæk Biler kan vi også hjælpe dig med en serviceaftale ved et af vores bilværksteder i Nørresundby, Hjørring eller Frederikshavn. Med en serviceaftale er du altid fri for at skulle tænke på uforudsete værkstedsregninger og udgifter, da du i stedet betaler et lille, fast beløb hver måned. Uanset hvad der skal skiftes. 

Du kan læse mere om vores billige serviceaftale lige her. 

Autoværksted Hjørring

Tlf.:  +45 98 90 16 20
E-Mail: Hj@roerbaekbiler.dk

Bilværksted Frederikshavn

Tlf.: +45 98 43 54 20
E-Mail: Frh@roerbaekbiler.dk

Automekaniker Nørresundby – Aalborg

Tlf.: +45 98 19 22 11
E-Mail: Nrs@roerbaekbiler.dk

God service og gensidig tillid – for begge parters skyld

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.