Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Velkommen hos Rørbæk Biler A/S

Rørbæk Biler blev startet i 1988 af Søren Rørbæk, hvor det dengang primært handlede om brugte biler. Historien starter med 4 biler i lokalerne på vandværksvej i Hjørring. 4 biler blev hurtigt til 8 og udviklingen tog fart. 

I 1992 fik Søren forhandlingen af Hyundai i Hjørring og har dermed været en af Danmarks første Autoriserede Hyundai forhandlere.

Allerede i 1993, åbnede Søren Rørbæk endnu en afdeling, denne gang i Frederikshavn.

I 1997 blev mærket Hyundai også en del af Frederikshavner forretningen der i samme tråd som Hjørring også solgte mange fine brugte biler.

Butikkerne er udvidet over flere omgange, hvor Søren Rørbæk i 2012 kunne slå dørene op for en ny og moderne butik i Hjørring.

Hjørring afdelingen fik også i 2017 en større Hyundai opdatering af inventar og skiltning.

I 2017, blev Frederikshavn afdelingen også udvidet og opdateret med Hyundais nye inventar i forbindelse med Søren Rørbæks ældste søn, Daniel Rørbæk, overtog en del af virksomheden og nu leder Frederikshavn afdelingen.

I 2020 åbnede Rørbæk Biler en ny afdeling i Nørresundby. Denne afdeling skulle være med til, at styre Rørbæk Bilers stærke position i hele Nordjylland. Afdelingen i Nørresundby forhandler nye Hyundai og har et bredt udvalg af flotte brugte biler som de øvrige afdelinger.

Udover nye Hyundai biler, har vi bibeholdt vores brugte biler og har et stort udvalg af nyere brugte biler i alle fabrikater og prisklasser. Vi har ofte mere end 200 topklargjorte biler på lager.

I dag beskæftiger familie virksomheden Rørbæk Biler 50 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere, som alle sikrer at såvel eksisterende, som nye kunder, får den bedst tænkelige service.

Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne servicere vore kunder – såvel privatkunder, som erhvervslivet – på bedste vis, da det er vores overbevisning, at kun tilfredse kunder vender tilbage.

Du er altid hjerteligt velkommen til en bilsnak og en prøvekørsel hos Rørbæk Biler.

Vi glæder os til at møde dig!

Rørbæk Biler A/S

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.