Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Danmarks billigste serviceaftale

Med en serviceaftale fra Rørbæk Biler er det slut med at tænke på værkstedsregninger og uforudsete udgifter. Du får nemlig ingen regning med hjem, når du har været til service. I stedet betaler du et lille beløb hver måned.

Din månedlige ydelse er den samme i hele perioden, uanset hvor meget der skal laves til serviceeftersyn. Du skal altså IKKE have ekstra penge op af lommen, når f.eks dine bremser skal skiftes.

Hvorfor serviceaftale?

 15.000 km20.000 km25.000 km30.000 km35.000 km40.000 km
Hyundai i10289,-369,-459,-529,-599,-669,-
Hyundai i20
Hyundai Bayon
299,-379,-469,-559,-629,-699,-
Hyundai i30 Benzin339,-419,-509,-599,-669,-729,-
Hyundai i30 Diesel339,-419,-509,-599,-669,-729,-
Hyundai KONA Benzin, HEV &
Diesel
339,-419,-509,-599,-669,-739,-
Hyundai IONIQ 5289,-369,-459,-529,-599,-669,-
Hyundai KONA Electric
+ IONIQ 6
289,-339,-389,-479,-539,-639,-
Hyundai Tucson Benzin,
PHEV & Diesel + Santa Fe PHEV
379,-459,-549,-639,-729,-799,-

Fra 289,- pr. md.

Fra 299,- pr. md.

Fra 339,- pr. md.

Fra 339,- pr. md.

Serviceaftale – Rørbæk Biler

Hos Rørbæk Biler tilbyder vi serviceaftaler for din egen, men også for din bils bedste velbefindende. Ved at skrive en serviceaftale sikrer du dig, at din bil altid er dækket alle serviceomkostninger i den valgte periode. Det vil sige, at skal din bil efter et service have skiftet bremser, så er du helt automatisk dækket af din serviceaftale og skal altså ikke have flere penge op af lommen. Smart! 

Er du i tvivl om din serviceaftale eller ønsker du blot at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kan du kontakte os lige her. 

Billig serviceaftale

Vi tilbyder en af Danmarks billigste serviceaftaler og sikrer dig at din bil altid er godt kørende. Med en af vores serviceaftaler kan du nemt og overskueligt danne dig et billede af dit bilbudget helt uden bekymringer. Vores priser afhænger både af din Hyundai bilmodel, men også af kørte kilometer. Det kan du læse meget mere om lige her. 

Kan bilen ikke udleveres samme dag, så kan vi selvfølgelig også altid være dig behjælpelig med en lånebil, så du aldrig skal gå på kompromis med dit serviceeftersyn. Skulle vi finde nogle mangler på din bil, så opdaterer vi din Hyundai helt uden beregning. Så kan du trygt køre frem til dit næste serviceeftersyn. 

Hvad er en serviceaftale?

En serviceaftale hos Rørbæk Biler er et autoriseret serviceeftersyn, hvor vi udskifter og gennemgår flere komponenter af din Hyundai bil. Finder vi noget som skal skiftes, så garanterer vi dig at vi udelukkende anvender originale reservedele, så din bil forbliver helt original og beholder sin gensalgsværdi. Vi gennemgår alle komponenter som sikrer dig din komfort og sikkerhed i bilen og foretager aldrig reparationer uden at vi har modtaget din accept inden. På den måde er både du og vi trygge ved, at vi er indforståede med den givne situation og undgår derfor ubehagelige overraskelser. 

Vi tilbyder både serviceeftersyn af benzin- og dieselbiler, men også hybrid- og elbiler. 

Hvorfor bør man lave en serviceaftale?

Ved at tegne en serviceaftale hos os, sikrer du dig at din bil altid er opdateret med alle kvalitets- og sikkerhedskrav i bilen. Du kan derfor køre trygt velvidende om at din Hyundai kan yde optimalt, på trods af at den måske har nogle år på bagen. Ligeledes er du garanteret at alle dine serviceeftersyn bliver gennemgået af vores veluddannede medarbejdere og Hyundai-specialister, hvorfor du altid sikrer dig kvalitetsarbejde. 

Du kan booke en serviceaftale ved at klikke lige her. 

Tryg og sikker service

Udover at du kan køre din Hyundai til syn, velvidende om at den altid bliver opdateret med nyeste software og at servicet bliver udført efter alle Hyundais forskrifter – kan du også trygt køre i hele Europa uden at skulle frygte at du ikke kan få vejhjælp. Vi tilbyder nemlig gratis vejhjælp i hele 48 lande. 

Kontrollet vil altid blive udført af specialuddannede Hyundai serviceteknikere og mekanikere. Derudover er vores servicerådgiver uddannet Hyundai Master Advisor og er tidligere blevet kåret af Hyundai Danmark som 3. bedste service rådgiver. 

Kontakt os for mere information om en serviceaftale eller et besøg hos vores autoværksted og mekanikere lige her.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.