Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Hyundai IONIQ5

Vist med ekstraudstyr, forbrug 167-177 Wh/km (WLTP). CO2 0 g/km (WLTP). Pris ekskl. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

Hyundai IONIQ 5

Fra 324.995 kr.

Hyundai IONIQ 5 er én af de mest nyskabende og revolutionerende elbiler på markedet. Dens futuristiske design er et udtryk for den banebrydende teknologi, der gemmer sig i bilen. Samtidig beholder den alle de ting, du forventer dig af en Hyundai såsom klassens bedste sikkerhed, store mængder udstyr og en udsøgt komfort. Overgangen til elbil har aldrig været nemmere end med IONIQ 5. Lige nu kan du spare op til 45.000,- på en IONIQ 5. Klik her og se priserne på de enkelte modeller eller tryk på prislisten.

Highlights:

IONIQ 5 er sydkoreanske Hyundais første bil, der udelukkende er udviklet som elbil. Da bilproducenten lancerede den første generation i slutningen af 2021, kårede et begejstret anmelderkorps af danske motorjournalister bilen til “Årets Bil” i  2022. Modellen har foruden den fornemme pris som “Årets Bil” i Danmark desuden vundet flere internationale priser, herunder “Årets Miljø bil” samt “Årets Teknologiske Frontløber” ved de prestigefyldte tyske Auto Awards. Med en Hyundai IONIQ 5 får du således en af de mest revolutionerende og nyskabende elbiler på markedet. 

Flot og funktionelt design til god pris

Hyundai IONIQ 5 er en fuldt elektrisk og kompakt SUV, hvor et moderne, futuristisk design spejler den banebrydende teknologi, der gemmer sig bag bilens aerodynamiske og højteknologiske ydre. Her kan eksempelvis nævnes de avancerede sikkerhedsfunktioner og de intelligente køreassistenter, der tilbyder både komfort og øget sikkerhed for fører såvel som passagerer. 

På trods af den banebrydende teknologi, det strømlinede ydre, bilens rummelige og funktionelle indre samt en batteri rækkevidde på estimerede 507 km samt Hyundais fordelagtige garantier, kommer bilen med et prisskilt, der gør den yderst konkurrencedygtig i forhold til lignende biler i klassen. Du får med andre ord rigtig meget bil for pengene, når du investerer i en IONIQ 5.

Fremtiden møder ikoniske Pony-Coupe

IONIQ 5 vækker opsigt med sit futuristiske ydre, der trækker tråde til Hyundais konceptbil, 45 EV Concept, der på nærmeste vis vandt kultstatus, da den blev fremvist på Frankfurt Motorshow også kendt som IAA tilbage i 2019. Konceptbilen, hvis designmæssige referenceramme skal findes i Hyundais ikoniske Pony-Coupe-koncept, der så dagens lys i 1974, skulle sætte nye standarder for fremtidens elbiler fra den sydkoreanske bilfabrikant – og det har holdt stik!

Rummeligt indre i smuk indpakning

Modellen byder nemlig på flere unikke designelementer, som eksempelvis en kølerhjelm, der spænder over hele bilens bredde, de karakteristiske LED-forlygter med 256 pixels samt bagendens karakteristiske, rektangulære LED-kombinationsbaglygter, der tilføjer bilen sin helt unikke lyssignatur. Profilens kantede, nærmest geometriske udtryk, hvor en Z-form skaber dynamiske linjer hen over dørene samt de aktive luftindtag, der er integreret i forkofangeren giver bilen et højteknologisk udtryk, der blot understøtter den imponerende teknologi og det fleksible design, der gemmer sig i bilens indre.

Fleksibel kabine med justerbare sæder

Hyundai IONIQ 5s interior går heller ikke ubemærket hen, for her er der også tænkt på alle detaljer. Bilens fleksible midterkonsol lader dig indrette kabinen som du har lyst til. Det giver dig således mulighed for at skubbe denne tilbage, så bagsædernes passagerer også kan få glæde af den. 

Forbliver vi ved modellens bagsæder er disse justerbare enten ved hjælp af knapper eller via en integreret hukommelsesfunktion, der enten kan give bagsædernes passagerer mere benplads eller kan udvide bagagerummets kapacitet. Forsædernes passagerer bliver der i den grad også sørget for. Forsæderne kan nemlig med et tryk på en knap lægges helt ned, og dermed danne en afslappende oase, eksempelvis mens bilen lader op. Det bør dog bemærkes, at en sådan pause ikke er særligt lang, da bilen lader fra 10-80 % på blot 18 minutter. 

Inspireret af naturen

Indvendigt er Hyundai IONIQ inspireret af naturen, hvilket kommer til udtryk i både materiale- og farvevalg, der giver modellen et elegant udtryk med et bæredygtigt twist. Bilens interiør er således holdt i nedtonede farver – enten i obsidian black eller i grålige farveharmonier alt efter hvilken farvepakke, der vælges. 

En del af bilens interiør er desuden fremstillet af naturmaterialer, herunder plantebaseret plastgarn, naturligt uldgarn samt sukkerrør, der er brugt som råmateriale i alt fra loftsbeklædningen til forlygterne, ligesom der er genanvendt plast fra PET-flasker til dele af bilens interiør, hvilket alt sammen er med til at gøre bilen både æstetisk og bæredygtig. 

Forbind med Bluelin

ICONIQ 5 byder på et væld af forskellige tilslutningsmuligheder, der gør det mere komfortabelt at være på vej. Via Bluelink kan du skabe forbindelse mellem din smartphone og din Hyundai, og derigennem få adgang til en række funktioner både på din telefon og på bilens touchskærm. Du kan således følge din bils tilstand fra din smartphone, tjekke om den er låst, tjekke brændstofsniveauet samt en masse andre praktiske funktioner.

Ny Hyundai?

Har du set dig varm på Hyundai IONIQ 5, og har du spørgsmål vedrørende modellens funktioner eller leveringstid, er du velkommen til at kontakte os hos Rørbæk Biler. Vi ser frem til at høre fra dig. 

Hyundai IONIQ 5 har verdenspremiere!

Mød den helt nye Hyundai. IONIQ 5 er Hyundais nyeste elbil, som skal være med til at sætte standarden inden for nye elbiler og det at køre på strøm. Hyundai IONIQ 5 er både praktisk, futuristisk og byder på enorm gode køreegenskaber. 

Elbilen har en rækkevidde på helt op til 507 km og kan ovenikøbet lade lynhurtigt – den er faktisk i stand til at lade helt op til 80% på knap atten minutter. Dét er lynhurtigt!

Hyundai har med den nye IONIQ 5 turde at gå helt nye veje og har formået at designe en bil som er særdeles anderledes, men er på samme tid både stilren og karakteristisk. Spørger du os, så synes vi helt sikkert at Hyundai har valgt rigtigt med den nye elbil og vi glæder os vanvittig meget til, at I kan komme og få en prøvetur i den nye ellert. 😉

Vi håber, at vi har vakt jeres interesse for elbiler og ikke mindst for Hyundai. Hyundai er nemlig nået rigtig langt siden de startede og vi er stolte af at kunne sige, at vi har været med helt fra begyndelsen. 

Kig forbi Rørbæk Biler og få en prøvetur – det kan være du skal til at køre elbil! 

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.