Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Hyundai Bayon
energy-aa

Vist med ekstraudstyr, forbrug 17,9-18,5 km/l (WLTP). CO2 123-127 g/km (WLTP). Pris ekskl. metallak. Vi tager forbehold for afgiftsændringer og evt. trykfejl.

Hyundai BAYON

Rummelighed, kvalitet og sporty design

Fra 209.995 kr.

Hyundai BAYON er en bil i perfekt balance. Det er en kompakt SUV, der alligevel har højt til loftet. Den har skarpe linjer samtidig med at den er rundhåndet. Den er sporty og dynamisk uden at gå på kompromis med praktikalitet. Derudover får du alt, du kender fra andre Hyundai-modeller såsom brændstofsøkonomiske motorer, massere af ekstraudstyr og sikkerhed i topklasse.

Highlights:

Hyundai Bayon er en sporty og kompakt crossover SUV, der kombinerer de bedste features fra den klassiske SUV med den traditionelle personbil. Her får du en bil i et solidt og moderne design, der på allerbedste vis forener rummelighed og gode køreegenskaber med et højt niveau af sikkerhed og en fremragende brændstoføkonomi. Bayon er således velegnet til at manøvre rundt i byens trange rum, ligesom den er en behagelig følgesvend på de længere ture. 

Bayon – sporty design fra Hyundai

Med sit moderne og dynamiske design skiller en Bayon sig ud fra mængden. Hyundai har med skarpe linjer og en aerodynamisk silhuet formået at skabe en bil med en sporty attitude, der samtidig er både funktionel og driftsikker. Den karakteristiske kaskade-grill på bilens front, de slanke forlygter samt designets overordnede muskuløse og kompakte linjer skaber et sporty og nærmest futurisk udtryk, der bliver bemærket.

Indvendigt tilbyder bilen en behagelig køreoplevelse for sine passagerer. Der er godt med plads til alle, og de justerbare sæder tilbyder en komfortabel oplevelse – også på længere ture. Hyundai har også været generøs med Bayons bagagerum, der kan rumme hele 411 l. Lægger du sæderne ned, kan du opnå en kapacitet på imponerende 1205 l. Modellen tilbyder dig derfor masser af plads til hverdagens gøremål såvel som feriens bagage.  

Sikkerhed i topklasse

Hyundai er kendt for at designe biler med et imponerende højt sikkerhedsniveau, og denne model er ingen undtagelse. Når du køber en Bayon følger der en række intelligente køreassistenter og en masse sikkerhedsudstyr med i købet. Blandt andet er den adaptive fartpilot tilkoblet en vognbaneassistent, der lader bilen følge en forankørende bil og selve vognbanen. 

Hyundai Bayon forhandles både med og uden automatgear, og fås med en 1.0 T-GDI benzinmotor eller med en 1.2 MPi benzinmotor, der alt efter model og kørestil har en estimeret brændstoføkonomi på mellem 17,9-18,5 km/l, hvilket danner grobund for en yderst fornuftig driftsøkonomi sammenholdt med biler fra samme klasse.  

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.