Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Faceliftet Hyundai i20 2023
energy-aa

Vist med ekstraudstyr, forbrug 18,5-19,2 km/l, CO2 117-122 g/km. Den viste interiørpakke med lime-farvede detaljer er pt. ikke tilgængelig i Danmark.

Hyundai i20

Design og køreegenskaber i topklasse

Fra 169.995 kr.

Hyundai i20 er lige et nummer større end den populære mikrobil Hyundai i10. Med en Hyundai i20 får du en bil, der skinner igennem med sit stilrene design, dynamiske performance og fantastiske udstyrsliste.
Den sporty og elegante Hyundai i20 har fået opdateret sit design som bl.a. indebærer et nyt mønster i gitteret i kølergrillen

I en Hyundai i20 får du en bil, hvor både komfort, teknologi og praktikaliteter er perfekt kombineret med høj effektivitet og ydeevne. Bagagerummet rummer 353 liter, så du har masser af plads til at fragte hverdagens genstande. I flere af i20-modellerne kan du justere bunden i bagagerummet, så du øger pladsen yderligere. Hvis du gerne vil se, hvordan det ser ud, så kan du se nærmere på Hyundais bagagerumstest.
Har du brug for at sætte noget på anhængertrækket af din bil så må en Hyundai i20 trække helt op til 1.1.00 kg. Du kan derfor roligt sætte traileren på din nye i20’er. 

Indvendigt er i20 både rummelig og bekvemmelig. Den har en lang række udstyr bl.a. trådløs opkobling til enten Apple CarplayTM eller Android AutoTM via bilens 8” touchskærm. Derudover kan du med starte klimaanlægget, indstille temperaturen, aktivere sædevarme og andre funktioner udelukkende med din stemme. Det er både smart og sikrer, at du ikke fjerner blikket fra vejen mens du kører.

Udover at være udstyret med den nyeste teknologi tilbyder Hyundai i20 også et imponerende niveau af sikkerhed som standard udstyr. Du får automatisk nødbremse med drejefunktion og fodgænger- og cyklistgenkendelse samt aktiv vognbaneassistent som griber ind og retter op samt træthedsregistrering. Bliver du alligevel impliceret i en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses er bilen udstyret med en ‘eCall’ funktion, som automatisk ringer 112 og bl.a. giver informationer om bilens lokation.

Hvis du er på udkig efter en Hyundai i20 som du kan få leveret her og nu, så har vi et begrænset antal af den tidligere model på lager. Kom endelig ind til os og se, om det kunne være noget for dig.

Highlights:

Med en Hyundai i20 bliver du godt kørende i en smart og sporty hatchback, der forener køreglæde og komfort i et prisvenligt og stilrent design. Denne model er et nummer større end den populære mikrobil Hyundai i10, der er kendt for sine gode køreegenskaber i bymiljøer og sin effektive brændstoføkonomi. God brændstoføkonomi og fortræffelige køreegenskaber får du også med i20-modellen fra koreanske Hyundai, der tilmed tilbyder større motorkapacitet og mere plads.  

i20 – stilrent design fra Hyundai

Hyundai udmærker sig ved at producere biler i et moderne og tidløst design, hvor brugervenlighed og den behagelige og funktionelle køreoplevelse følges ad, og i20 er absolut ingen undtagelse. Designmæssigt skiller Hyundai i20 sig ud fra andre bilmærker i samme segment med et mere sporty og ungdommeligt udseende. Det kommer blandt andet til udtryk på bilens front, der med sin karakteristiske kaskade-grill og sine skulpturelle, aerodynamiske linjer, tilføjer et meget moderne udtryk til bilens design. 

Rummelig, bekvem og sikker

Indvendigt er der heller ikke en finger at sætte på i20-modellen, der trods sin status af minibil er både rummelig, bekvem og veludstyret. Modellen tilbyder en lang række forskelligt udstyr blandt andet trådløs opkobling til enten Apple Carplay™ eller Android Auto™, hvilket sker via bilens 8” touchskærm, som er en del af modellens digitale cockpit. Ved hjælp af stemmeaktivering er det i denne model desuden muligt at starte bilens klimaanlæg, regulere temperaturen og aktivere sædevarme med mere, hvilket er medvirkende til at gøre din køreoplevelse mere bekvem og sikker. 

Imponerende sikkerhedsniveau

Foruden at være udstyret med den nyeste teknologi tilbyder i20 som standardudstyr et imponerende niveau af sikkerhed. Som standard er modellen således udstyret med automatisk nødbremse med drejefunktion, fodgænger- og cyklistgenkendelse samt aktiv vognbaneassistent, der alt efter indstillingen enten hjælper med at fastholde bilen midt på vognbanen eller assisterer med at få bilen tilbage på sporet. Ønsker du ikke at gøre brug af vognbaneassisten kan den nemt slås fra ved hjælp af en knap på rattet. Hyundai i20 er endvidere udstyret med træthedsregistrering samt flere airbags, der hvis de udløses, aktiverer bilens ecall-funktion, der automatisk kontakter 112 og videregiver bilens eksakte lokalitet. 

Justerbart bagagerum og god trækkraft

Modellen er, med bilens størrelse in mente, udstyret med et rummeligt og praktisk bagagerum på 353 l, hvilket betyder, at der er rigeligt med plads til hverdagens indkøb og bagage. I flere af i20-modellerne er det muligt at justere bunden af bagagerummet nedad, hvilket forøger pladsen. I alle i20-modellerne er det desuden muligt at lægge splitsædet ned, hvilket giver en kapacitet på op til 1165 l. 

Har du behov for at fragte endnu mere, så kan du spænde traileren efter din i20. Alt efter model må en i20 trække helt op til 1100 kg, hvilket modsvarer vægten af en mindre campingvogn. 

Automatgear eller manuelt gear?

Vægter du et glidende og jævnt gearskifte højt? Så fås Hyundai i20 med automatgear, der tilbyder en mere smidig og komfortabel kørsel. Vil du hellere have mere direkte kontrol med kørslen, fås modellen naturligvis også med manuelt gear. 

Hvor langt kører en Hyundai i20 på literen?

i20 tilbyder som tidligere nævnt en effektiv brændstoføkonomi. Alt afhængigt af model, motorstørrelse og ikke mindst kørestil har i20 et estimeret forbrug på mellem 18,5-19,2 km pr l, hvilket er meget højt. Det giver således modellen  økonomiske fordele og miljøvenlige egenskaber, der er til gavn for både dig og miljøet.

Ønsker du at se nærmere på Hyundai i20 eller en af vores andre modeller, er du altid velkommen til at kigge forbi en af vores forhandlere, der ligger i Hjørring, Frederikshavn og Nørresundby.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.