Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Faceliftet Hyundai i20 2023
energy-aa

Vist med ekstraudstyr, forbrug 18,5-19,2 km/l, CO2 117-122 g/km. Den viste interiørpakke med lime-farvede detaljer er pt. ikke tilgængelig i Danmark.

Hyundai i20

Design og køreegenskaber i topklasse

Fra 169.995 kr.

Hyundai i20 er lige et nummer større end den populære mikrobil Hyundai i10. Med en Hyundai i20 får du en bil, der skinner igennem med sit stilrene design, dynamiske performance og fantastiske udstyrsliste.
Den sporty og elegante Hyundai i20 har fået opdateret sit design som bl.a. indebærer et nyt mønster i gitteret i kølergrillen

I en Hyundai i20 får du en bil, hvor både komfort, teknologi og praktikaliteter er perfekt kombineret med høj effektivitet og ydeevne. Bagagerummet rummer 353 liter, så du har masser af plads til at fragte hverdagens genstande. I flere af i20-modellerne kan du justere bunden i bagagerummet, så du øger pladsen yderligere. Hvis du gerne vil se, hvordan det ser ud, så kan du se nærmere på Hyundais bagagerumstest.
Har du brug for at sætte noget på anhængertrækket af din bil så må en Hyundai i20 trække helt op til 1.1.00 kg. Du kan derfor roligt sætte traileren på din nye i20’er. 

Indvendigt er i20 både rummelig og bekvemmelig. Den har en lang række udstyr bl.a. trådløs opkobling til enten Apple CarplayTM eller Android AutoTM via bilens 8” touchskærm. Derudover kan du med starte klimaanlægget, indstille temperaturen, aktivere sædevarme og andre funktioner udelukkende med din stemme. Det er både smart og sikrer, at du ikke fjerner blikket fra vejen mens du kører.

Udover at være udstyret med den nyeste teknologi tilbyder Hyundai i20 også et imponerende niveau af sikkerhed som standard udstyr. Du får automatisk nødbremse med drejefunktion og fodgænger- og cyklistgenkendelse samt aktiv vognbaneassistent som griber ind og retter op samt træthedsregistrering. Bliver du alligevel impliceret i en ulykke, hvor én eller flere airbags udløses er bilen udstyret med en ‘eCall’ funktion, som automatisk ringer 112 og bl.a. giver informationer om bilens lokation.

Hvis du er på udkig efter en Hyundai i20 som du kan få leveret her og nu, så har vi et begrænset antal af den tidligere model på lager. Kom endelig ind til os og se, om det kunne være noget for dig.

Highlights:

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.