Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Hyundai KONA Electric

Banebrydende SUV

Fra 279.995 kr.

Den nye Hyundai KONA er allerede lanceret i en flot og stilren benzinudgave. Nu kommer den også i en længeventet elektrisk udgave.

Vil du være sikker på, at du kan få fingrene i lige præcis den KONA Electric, du går og drømmer om, så kan du allerede ny bygge og bestille den her eller kontakte en af vores tre afdelinger i Hjørring, Frederikshavn eller Nørresundby. 

Den nye KONA er designet med udgangspunkt i en elektrisk drivlinje som kommer til udtryk i den karakteristiske front og sine aerodynamiske former, der skaber det bedste udgangspunkt for en effektiv, elektrisk SUV. 

Den nye KONA Electric er spækket med imponerende avancerede teknologier. En af de nye funktioner er digital nøgle. Med den digitale nøgle låser du din KONA Electric op ved at holde din smartphone mod fører eller passagerdørens håndtag. I den nye KONA Electric behøver du ikke længere bekymre dig om parallelparkering, den kan nemlig både parakere parallelt, diagonalt, bakke ind og køre fremad mod en parkeringsplads, alt i mens du står uden for bilen. 

Udover at være opdateret på nyeste teknologier er KONA Electric også blevet både betydeligt større end sin forgænger og du får ikke mindre end 466 liter bagagerum. 

KONA Electric kommer ligesom alle andre Hyundai-modeller med 5 års garanti uden kilometerbegrænsning. Du kan derfor køre lige så langt du vil, uden at skulle tænke garanti.

Highlights:

KONA fra sydkoreanske Hyundai, er kendt som en kompakt SUV, der forener stilfuldt design og gode køreegenskaber med avanceret teknologi. Det samme gør sig gældende for den elektriske Hyundai Kona, der blev lanceret året efter, og som siden har gået sin sejrsgang verden over, hvilket blandt andet kan tilskrives bilens rummelighed, den imponerende batterilevetid på op til 512 km og de mange sikkerhedsfunktioner, der sammenholdt med prisen giver dig rigtig meget bil for pengene.

Ny KONA -avanceret teknologi i lækkert design

Nu er den længe ventede nye KONA electric endelig blevet lanceret, og det i en opgraderet og forbedret version. Den nye generation er blevet udstyret med en stærkere motor, der giver bilen bedre acceleration og køreegenskaber, ligesom rækkevidden for en opladning har fået et nøk op ad. Den nye model har desuden undergået en designmæssig opgradering, hvilket giver dig en mere rummelig kabine og et bagagerrum, der kan rumme 466 l – alt sammen pakket ind i et aerodynamisk og moderne design. 

Desuden er den nye KONA udstyret med endnu mere avanceret teknologi end sin forgænger, herunder en større infotainmentskærm, der giver dig mulighed for at koble din telefon sammen med bilen enten ved hjælp af Apple Carplay ™  eller Android Auto ™, en digital nøgle, der lader dig låse bilen op med din mobiltelefon, mulighed for trådløs opladning samt endnu flere avancerede sikkerhedsfunktioner. 

Høj grad af sikkerhed

KONA electric er udstyret med flere banebrydende sikkerhedsfunktioner og kørerassistenter, der sikkert får dig fra a til b. Bilen er således udstyret med en smart vognbaneassistent, der blandt andet kan hjælpe til med at holde en indstillet afstand og hastighed til en forankørende bil, skiltegenkendelse, der kan justere hastigheden til den gældende fartgrænse samt mulighed for at centrere bilen på vognbanen. 

Endvidere er den elektriske KONA udstyret med automatisk nødbremse, fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion, ligesom den er udstyret med en blindvinkelcensor samt automatisk nødbremse i forbindelse med bakning. Hyundai elektriske KONA tilbyder dig således både en komfortabel og sikker kørsel, hvor end du skal hen. 

Fem års garanti uden kilometerbegrænsning

Den sydkoreanske bilfabrikant er kendt for at stille omfattende garantier, og med din nyerhvervede Hyundai følger fem års garanti uden kilometerbegrænsning. Det vil sige, at bilen, uanset hvor mange kilometer du tilbagelægger i løbet af de fem år, er dækket af fabriksgarantien. Med den garanti slipper du for en del af de bekymringer, der kan følge med, når du køber ny bil.  

Otte års garanti på batteripakken

Elbiler er fyldt med ny, avanceret teknologi, som er ukendt for rigtig mange, og en af de ting, der kan fylde en del hos købere af elbiler, er batterierne. Hyundai har gennemtestet og udviklet deres batteripakker, så de lever op til alle tænkelige forhold. Derfor stiller fabrikanten en 8 års garanti på batterier på op til 160.000 km. 

Den ovennævnte garanti på batterierne og den femårige fabriksgaranti tilbyder Hyundai desuden 3 års garanti på originalt eftermonteret tilbehør, 12 års garanti på karosserigennemtæring samt fem års lakgaranti.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.