Om Rørbæk Biler

Velkommen hos Rørbæk Biler A/S

Rørbæk Biler blev startet i 1988 af Søren Rørbæk, hvor det dengang primært handlede om brugte biler. Det startede med 4 biler i lokalerne på vandværksvej i Hjørring. 4 biler blev hurtigt til 8 og udviklingen tog fart.

I 1992 fik Søren forhandlingen af Hyundai i Hjørring og har dermed været en af Danmarks første Autoriserede Hyundai forhandlere.

Allerede i 1993, åbnede Søren Rørbæk endnu en afdeling, denne gang i Frederikshavn.

I 1997 blev mærket Hyundai også en del af Frederikshavner forretningen der i samme tråd som Hjørring også solgte mange fine brugte biler.
 
Butikkerne er udvidet over flere omgange, hvor Søren Rørbæk i 2012 kunne slå dørene op for en ny og moderne butik i Hjørring.

Hjørring afdelingen fik også i 2017 en større Hyundai opdatering af inventar og skiltning.

I 2017, blev Frederikshavn afdelingen også udvidet og opdateret på Hyundais nye inventar i forbindelse med Søren Rørbæks ældste søn, Daniel Rørbæk overtog en del af virksomheden og nu leder Frederikshavn afdelingen.

Udover Nye Hyundai biler, har vi bibehold vores brugte biler og har et stort udvalg af nyere brugte biler i alle fabrikater og prisklasser. Vi har op i mod 200 topklargjorte biler på lager.

I dag beskæftiger familie virksomheden Rørbæk Biler 30 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere, som alle sikrer at såvel eksisterende, som nye kunder, får den bedst tænkelige service.

Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne servicere vore kunder - såvel privatkunder, som erhvervslivet - på bedste vis, da det er vores overbevisning, at kun tilfredse kunder vender tilbage.

Du er altid velkommen til en bilsnak og en prøvekørsel hos Rørbæk Biler

Med venlig hilsen

Rørbæk Biler A/S

Tekst
Billede 1
Billede 2
Billede 1
Billede 2