Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Hyundai Ioniq 6 vinder ‘World Car of the Year’

Ioniq 6 world car of the year

Den nye elbil Hyundai IONIQ 6, der får danmarkspremiere den sidste weekend i april, er netop kåret som ‘World Car of the Year 2023’. Og som om de ikke er nok, hev den også priserne ‘World Electric Vehicle’ og ‘World Car Design”

Den banebrydende cedan har med sit aerodynamiske design og en rækkevidde på op til 614 km. allerede tiltrukket sig stor opmærksomhed. Fra den 14. april kan du forhåndsreservere dit eksemplar, hvis du skal have fingrene i en af de første IONIQ 6 i Danmark. IONIQ 6 er, ligesom sin forgænger – den prisvindende og populære IONIQ 5, bygget på platformen E-GMP, hvilket gør det muligt at oplade bilen lynhurtigt, faktisk helt op til 351 kilometer på bare 15 minutter.

Vi glæder os til hos Rørbæk Biler at kunne vise den tredobbelte prisvinder IONIQ 6 frem i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn den sidste weekend i april den 29. og 30. april 2023.

Vi spår at rigtig mange booker tid til at prøvekøre den nye Hyundai IONIQ 6, når vi holder danmarkspremiere, så skal du være sikker på, at prøvekøre den – så er det altså nu, du skal booke din tid. Det kan du gøre her og vælger blot om du vil prøvekøre den i Nørresundby, Hjørring eller Frederikshavn. 

Priser starter fra 374.995 kr.
IONIQ 6 fås i batteristørelserne 52 kWh og 77,4 kWh. Batteripakken med 53 kWh tilbydes i to udstyrsvarianter Essential og Advanced. For udstyrsvarianten Essential med baghjulstræk begynder prisen på 374.995 kr.  Her er rækkevidden op til 429 km, og inkluderet i prisen er også en lang liste med udstyr som for eksempel 12.3″ touchskærm med dansk navigation og Bluelink. Med Bluelink kan du bl.a. varme bilen op på forhånd eller køle den ned, se opladningsstatus under opladning, starte og stoppe opladningen samt låse bilen på afstand.

Med samme battripakke fås udstyrsvarianten Advanced for 30.000 kr. mere. Her får man yderligere udstyr i form af bl.a. head-up- display, el-betjente forsæder, elektrisk lændestøtte til passer, varme i bagsæder, LED matrix forlygte for nær- og fjernlys, varmedæmpende forrude samt Highway Driving Assist niveau 2 – også kaldet motorvejsassistent samt automatisk nødbremse med krydsfunktion.

Vi står klar med al informationen og du får lov til at prøve, røre og føle den nye prisvindende Hyundai IONIQ 6 hos Rørbæk Biler lørdag den 29. og søndag den 30. april.

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.