Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Privatleasing

Rørbæk Biler tilbyder leasing i hele Danmark. Vi holder til i Nordjylland, men vi kan levere til hele landet. Når du vælger en leasingaftale hos os, får du mange fordele. Du får økonomisk tryghed, da du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter. Desuden slipper du også for værditab, videresalg og frygten for at din bil bliver forældet.

Vi håndterer alt for dig, og du kan altid skifte til en nyere model. Vi tilbyder forskellige fleksible leasingaftaler, både i Nordjylland og resten af Danmark. Kontakt os, så finder vi den aftale, der passer bedst til dig.

 

Privatleasing af bil

Det er en stor udgift at bruge penge på en spritny bil, hvorfor mange kan vælge at benytte sig af privatleasing. Men der kan være mange grunde til at vælge en leasingbil, fremfor en bil man køber. Vi har billeasing til private, men tilbyder også erhvervsleasing. Du kan nemt lease en brugt bil, hvis du også gerne vil opleve fordelene ved en leasingbil til privat brug. Brænder inde allerede nu inden med et spørgsmål om privatleasing, så sidder vi klar til at svare på alle dine spørgsmål. 

En privatleasing bil giver mange muligheder

Hvem synes ikke, at det engang imellem kunne være dejligt, hvis man lige kunne skifte sin bil ud til en bestemt lejlighed? Med en leasingbil har du faktisk mulighed for netop dette, hvis du gerne vil afprøve flere forskellige biler i løbet af et år. Det giver dig mulighed for altid at være opdateret på de nyeste bilmodeller, eller at skifte bilen ud hvis I eksempelvis skal på ferie og har brug for mere plads. Med en privatleaset bil  er der altså rig mulighed for at køre rundt i lige den bil, du har lyst til.  Det er nemt at skifte bilen når der kommer nye modeller på lager, eller du blot har lyst til at prøve noget nyt. 

Service og reparationer er inkluderet i privatleasing

En af de poster, der hurtigt kan komme til at koste dig dyrt i uforudsete udgifter, når du har bil, er de mange værkstedsbesøg og ting, der skal repareres. Men når du vælger en leasingbil til privat brug, kan du helt slippe bekymringer om service, syn, nye bremser eller rustne udstødninger. Når du leaser en bil hos os, er alle udgifterne nemlig en del af den pris, du betaler for at lease bilen. Det er en af de store fordele ved at lease, da du helt undgår de uforudsete udgifter, der stort set altid er forbundet med at have en bil.

Mangler du en bil? Prøv leasing inden du køber ny

Hvis du står i en situation, hvor din gamle bil er gået i stykker, eller du af den ene eller den anden grund påtænker at købe en ny bil, så stop lige en halv. For inden du køber en ny bil, så har du en oplagt mulighed for at give privatleasing en chance. Du kan få lige præcis den bil, du har behov for, og det bedste er, at du ikke binder dig til noget. Du kan nemlig lease bilen i en periode og derefter beslutte, om du fortsat vil lease, eller om du stadig gerne vil købe en ny bil. Vi tør dog godt love, at man hurtigt bliver forelsket i en leasingbil, hvor der altid er mulighed for at køre i den nyeste model eller skifte nemt og hurtigt ud ved behov, uden store omkostninger.

Vil du lease elbiler eller benzin- og dieselbiler?

Elbiler har vundet indpas i mange danskeres hjerter, men nogle foretrækker stadig en benzin- eller dieselbil. Derfor har du hos Rørbæk Biler muligheden for at privatlease begge dele. Har du et ønske om at prøve en elbil, kan du nemt vælge at køre elbil i en periode, for derefter at skifte til benzin eller beholde elbilen. Leasing til privat brug giver dig altså den ultimative frihed, når det kommer til valget af bil, hvornår du vil skifte den ud med en nyere model og undgå at bekymre dig om regninger.  

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.