Søger du nye udfordringer - Se vores jobstillinger her

Salgsafdelingen i alle afdelinger har hele Juli måned lukket om lørdagen

Leasing Nordjylland

Flexleasing (privat)

Ved en flexleasingsaftale betaler man en mindre procentdel af registreringsafgiften. Denne er alt efter bilens alder fra 0,5% og op til 2%. Derudover står man som leasingtager selv for service og eventuelle reparationer med frit værksted.

Når leasingaftalen er ophørt, vil der foreligge en restværdi på bilen, som er aftalt mellem køber og sælger da leasingkontrakten blev oprettet. Her kan man som leasingtager selv finde en ny køber til bilen, lease bilen på ny til en billigere ydelse eller forhøre sig hos leasingselskabet om de vil overtage salget på bilen. 

Flexleasing (erhverv)

Flexleasing (erhverv) kender vi også som erhvervsleasing. Ved erhvervsleasing kan der hos en virksomhed være penge at spare i forhold til, hvis man valgte at købe bilen. Årsagen til dette er, at erhvervsleasing ikke på samme måde påvirker likviditeten i virksomheden. 

Ved en erhvervsleasingsaftale betaler virksomheden registeringensafgiften af flere omgange og på månedlig basis. Derudover er det virksomheden eller arbejdsgiver der som regel dækker alle de udgifter man som leasingtager måtte have til bilen, samtidig med at man som privat bruger blot skal fokusere på beskatningen af fri bil.

Rørbæk Leasing
Rørbæk Leasing

Operationel leasing (privatleasing)

Operationel leasing også kendt som privatleasing er en af de mest anvendte leasingformer i Danmark. Ved privatleasing undgår man nemlig alle bekymringer, som man kan have som bilejer. Det kan man fordi, at både service og eventuelle reparationer er medberegnet i den månedlige leasingsydelse, som man betaler hver måned. 

Du står derfor selv som leasingtager af bilen blot for forsikring og grøn ejerafgift. Med en operationel leasingaftale har du derfor et øget overblik over din biløkonomi, da du betaler det samme faste beløb hver måned. Derudover står du heller ikke selv for salget af leasingbilen efter endt aftale. Det skal vi hos Rørbæk Leasing nok tage os af for dig. 🙂 

Du skal derfor blot bekymre dig om hvilken bil du ønsker og hvor mange kilometer, du gerne vil køre om året.

Splitleasing

Splitleasing er en leasingaftale, hvor man deler aftalen op i både et privatsegment og erhvervssegment. Det kan af den årsag være særligt attraktivt, hvis man ønsker at bruge bilen til både privatkørsel men også ønsker at bruge den til erhvervskørsel. 

En af fordelene ved splitleasing er derfor, at virksomheden vil dække omkostningerne i forbindelse med al’ kørsel i erhvervsøjemed. Derudover vil virksomheden ej heller blive beskattet af bilen. Man vil derfor kunne anvende leasingbilen til både privat- og erhvervskørsel til en attraktiv pris.

Rørbæk Leasing

Har du nogle spørgsmål til leasing eller til hvilket som helst andet, så sidder vores leasingrådgivere altid klar til at hjælpe dig. De kan kontaktes på følgende tlf.:

Daniel Rørbæk // 30 70 99 60
Søren Rørbæk // 40 45 76 20

Se hele vores leasingudvalg lige her

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Giv os et kald

Vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med. 

Frederikshavn

Book værkstedstid

Det skal være nemt at være ejer af en Hyundai. Derfor holder vores online booking åbent 24/7. Spring telefonkøen over og book nemt og hurtigt tid til eftersyn af din bil. Du skal blot indtaste dine oplysninger og finde den tid, der passer dig. Så står vi klar til at tage os godt af din bil.

Book en prøvetur i

Book en prøvetur ved at vælge din ønskede afdeling forneden.

Kontakt os ang.

Har du spørgsmål, eller bare nysgerrig omkring bilen, så skriv til os her, så vil vi hjælpe dig.
Husk vi er i både Nørresundby, Hjørring og Frederikshavn, så du kan selv vælge hvilken afdeling du vil i kontakt med.